Hírek

CryptoSoft logo
Év Honlapja interjú

A CryptoSoft csapata adott interjút „Az Év honlapja” versenyen elért eredmény után, ahol Az Év honlapja díjat vehették át Blockchain kategóriában a CryptoScan projekttel.

IT Business podcast

Cégünk ügyvezető igazgatója, Hellner Gábor és technológiai igazgatója, Savci Tamás az ITBusiness Podcast vendégei voltak, ahol beszéltek kriptovalutákról, kriptocsalásokról és a CryptoScan-ről.

Az Év Honlapja díjátadó

Cégünk ügyvezető igazgatója, Hellner Gábor és technológiai igazgatója, Savci Tamás a múlt héten vette át az Év Honlapja Díjat Blockchain kategóriában a CryptoScan projektért.

 

Év Honlapja - Blockchain kategóriában

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a cégünk által fejlesztett CryptoScan platform nyerte el az Év Honlapja Díjat blockchain kategóriában. Köszönjük az elismerést!

Több-Kevesebb (Spirit FM)

Hellner Gábort, cégünk ügyvezetőjét kérdezte Rónai Egon a Spirit FM gazdasági műsorában, a Több-Kevesebb adásában kriptovaluták témakörben.

Megfékezhetők-e a kriptocsalások törvényi úton?

Cégünk ügyvezetője, Hellner Gábor az IT Business magazinban beszélt a kriptovilág megtisztításáról, a csalókkal szembeni harcról és a CryptoScan megoldásról.

Magyar Fintech Szövetség

Cégünk csatlakozott a Magyar Fintech Szövetséghez, amelynek célja egy nemzetközi viszonylatban is versenyképes ökoszisztéma építése a hazai fintech szektor szereplőivel.

A kriptocsalások ellen

A kriptovilág megtisztításának céljával kifejlesztett CryptoScan platformról és a CryptoScanCoin referencia kriptovalutáról számol be a Behaviour magazin.

Csalások

A kriptovalutákkal történő csalások és visszaélések elleni küzdelemről, valamint az ennek eszközeként elindított CryptoScan projektről és a CryptoScanCoin referencia-tokenről kérdezte cégünket az Origo.

Csábító ígéretek és rejtett kockázatok

Cégünk technológiai igazgatója, Savci Tamás az IT Business magazinban beszélt a decentralizált kriptovilág központosított manipulációjáról és a CryptoSoft megoldásáról…

Blockchain Koalíció

Cégünk csatlakozott a Blockchain Koalícióhoz, amely a blokkláncon alapuló kutatás-fejlesztés támogatásával kívánja az iparágban jelentős és értékes szereplővé tenni hazánkat.

Mesterséges intelligenciával a kriptocsalások ellen

Cégünk ügyvezetője, Hellner Gábor az IT Business magazinban beszélt a kriptocsalások elleni védekezés fontosságáról és a mesterséges intelligencia szerepéről…